Зустрічайте, фільтр нового покоління бренду TOKO!

2019-03-19

state

Компанія ТОКО GROUP рада представити Вам новинку в нашому асортименті, а саме  гіпоалергенний вугільний фільтр салону, для всього модельного ряду автомобілів TOYOTA з 2009 року випуску і по сьогоднішній день.

У процесі руху автомобіля, в його салон надходить повітря ззовні, для якого характерною рисою є загазованість. Саме тому, дуже важливо встановити надійний салонний фільтр, який буде очищати забруднене повітря. Таким чином, водій і пасажири мають можливість дихати чистим і безпечним киснем, який не зашкодить Вашому здоров'ю.

Салонні гіпоалергенні ECO CARBON фільтри TOKO GROUP - це фільтри нового покоління мають додатковий шар високоякісного біофункціонального покриття, яке забезпечує захист від алергенів, бактерій і цвілевих грибків.

Щоб підтримувати свіжість повітря в автомобілі, а також його чистоту і відчуття комфорту, необхідно стежити за станом фільтрів і регулярно їх міняти. Як правило, вони повинні обслуговуватися з інтервалом один рік або після кожних 12 000 км шляху. Запітнілі вікна, задушливий салон і несправна система кондиціонування повітря також служать вірними ознаками того, що така заміна необхідна.

Наступного разу, коли Ви будете купувати салонний фільтр повітря в автомобіль, виберіть високотехнологічний гіпоалергенний фільтр ECO CARBON від компанії TOKO GROUP.